Tag: pensioni i pleqerise

Rregullorja e ISSH/ Kushtet kur duhet kërkuar ndryshimi i masës së pensionit

Rregullorja e ISSH/ Kushtet kur duhet kërkuar ndryshimi i masës së pensionit

Ndryshimi i masës së pensionit mund të bëhet si me kërkesë të pensionistit, po ashtu edhe nga vetë institucionet që merren me llogaritjen e këtyre ...
Ligji për pensionin familjar, kush përfiton dhe dokumentet që duhen

Ligji për pensionin familjar, kush përfiton dhe dokumentet që duhen

  Përveç pensionit të pleqërisë dhe pensioneve të ndryshme të posaçme, si ato për ushtarakët, pensionet speciale, etj, legjislacioni në Re ...
Pensionet: Ja lehtësirat dhe mosha e daljes në pension për burrat dhe gratë

Pensionet: Ja lehtësirat dhe mosha e daljes në pension për burrat dhe gratë

Tashmë , pensionistëve nuk do iu duhet më të dorëzojnë çertifikatat dhe dokumentet e tjera pranë zyrave përkatëse, pasi kjo procedurë do të kryhet dir ...
3 / 3 POSTS