Tag: PBB

Arsimi i keqtrajtuar, si po tkurret numri i nxënësve

Arsimi i keqtrajtuar, si po tkurret numri i nxënësve

Që nga 7 marsi i vitit 1887, kur u hap Mësonjëtorja e parë shqiptare kanë kaluar 132 vite dhe sistemi arsimor në vend vetëm sa ka përkeqësuar prob ...
Raporti/ Edhe dhuna ka kosto, ja sa dollarë përllogaritet për person është në Shqipëri

Raporti/ Edhe dhuna ka kosto, ja sa dollarë përllogaritet për person është në Shqipëri

Në Shqipëri kosto e dhunës vlerësohet të jetë 315 dollarë për person ose sa 3.8 % e Prodhimit të Brendshëm Bruto (PBB). Vlerësimi ka ardhur nga ...
Sa më i varfër të jetë një vend, aq më shumë shpenzon ai për ushqime.Shqipëria vendi që harxhon për t’u ushqyer

Sa më i varfër të jetë një vend, aq më shumë shpenzon ai për ushqime.Shqipëria vendi që harxhon për t’u ushqyer

Shqipëria është vendi që harxhon më shumë për t’u ushqyer në krahasim me atë që prodhon ekonomia kombëtare për një vit. Sipas të dhënave të publikuara ...
Sa më i varfër të jetë një vend, aq më shumë shpenzon ai për ushqime. Shqipëria vendi që harxhon më shumë pë tu ushqyer

Sa më i varfër të jetë një vend, aq më shumë shpenzon ai për ushqime. Shqipëria vendi që harxhon më shumë pë tu ushqyer

Shqipëria është vendi që harxhon më shumë për t’u ushqyer në krahasim me atë që prodhon ekonomia kombëtare për një vit. Sipas të dhënave të publikuara ...
4 / 4 POSTS