Tag: pakicat kombetare(Egjiptiane dhe Rome)

“Klientët në nevojë” në pritje të miratimit të akteve nënligjore të ligjit “Për Sektorin e Energjisë Elektrike”

“Klientët në nevojë” në pritje të miratimit të akteve nënligjore të ligjit “Për Sektorin e Energjisë Elektrike”

Me ardhjen e stinës së dimrit situata e familjeve të varfëra rëndohet edhe më shumë, sidomos kur ndodhen para  pamundësisë ekonomike për të paguar fat ...
1 / 1 POSTS