Tag: Media

MEDIA e POLITIKËS dhe e të PASURVE!… 

MEDIA e POLITIKËS dhe e të PASURVE!… 

Marrë nga FB personal i Gjergj Marku Mjafton për të analizuar dy rastet e fundit megafestive në mediat kombëtare;  të një emisioni që kishte zap ...
Vërtet i erdhi keq “Medias” për komunitetin Egjiptian ?!!!

Vërtet i erdhi keq “Medias” për komunitetin Egjiptian ?!!!

Nga Gentian Sejrani Menjëherë pas publikimit të znj. Senida Mesi në postin e zv Kryeministres nga z.Rama, mediat nisën të krijonin “scoopin mediatik” ...
2 / 2 POSTS