Tag: Lezhe

Lezhë/ Të sëmurë dhe mes varfërisë ekstreme.

Lezhë/ Të sëmurë dhe mes varfërisë ekstreme.

Familja Osmani në Lezhë , të sëmurë dhe mes varfërisë ekstreme. Nga kushtet e vështira ekonomike, njëri nga fëmijët e Arbenit ndërroi jetë para pak ...
Sulmi i qenve endacakë: Zgjidhja e bashkisë Lezhë: Shmangni panikun dhe rrini larg

Sulmi i qenve endacakë: Zgjidhja e bashkisë Lezhë: Shmangni panikun dhe rrini larg

Qentë endacakë në Lezhë janë shtuar kohët e fundit dhe banorët shprehen të shqetësuar për praninë e tyre në rrugë, pasi nuk kanë munguar edhe rast ...
Alarmante: Rrjetet sociale shkak i vetëvrasjeve. Lezha qarku më i prekur

Alarmante: Rrjetet sociale shkak i vetëvrasjeve. Lezha qarku më i prekur

Në vitin 2017, në Shqipëri u kryen 199 vetëvrasje, sipas të dhënave që janë publikuar nga INSTAT, me një rënie prej 11.5% (26 persona më pak) në kraha ...
Lëmoshë për mbijetesë. Ja historia prekëse e 51-vjeçares

Lëmoshë për mbijetesë. Ja historia prekëse e 51-vjeçares

Hyjrie Berisha del të kërkojë lëmoshë çdo ditë për të mbijetuar. Ajo jeton në një lagje të varfër të komunitetit rom dhe egjiptian në Lezhë. “Më vjen ...
4 / 4 POSTS