Tag: levizja rinore egjiptiane dhe rome

Miratohet lista emërore të familjeve që do të përfitojnë bonus strehimi për vitin 2019 në qytetin e Elbasanit.

Miratohet lista emërore të familjeve që do të përfitojnë bonus strehimi për vitin 2019 në qytetin e Elbasanit.

    Ditën e djeshme u zhvillua mbledhja e Këshillit Bashkiak, në sallën e mbledhjeve Bashkia Elbasan me rend dite mbi miratimin e ...
Elbasan: 30 familje Rome\Egjiptiane dhe Pak përfitojnë “Bonus Strehimi”

Elbasan: 30 familje Rome\Egjiptiane dhe Pak përfitojnë “Bonus Strehimi”

Programi i Bonusit të Strehimit është një nga programet e strehimit social që është i parashikuar në ligjin e vjetër dhe të ri të strehimit social ...
Rrëfimi i nje qytetari se si përmes mbështetjes dhe ndihmës ligjore fitoi të drejtën e tij.

Rrëfimi i nje qytetari se si përmes mbështetjes dhe ndihmës ligjore fitoi të drejtën e tij.

28-vjecari nga Elbasani,i cili falë përpjekjeve të përbashkëta me qendrën ligjore falas pranë organizatës Levizja Rinore Egjiptiane dhe Rome ia doli t ...
Çështja e strehimit, si pritet të jepet zgjidhje problemit.

Çështja e strehimit, si pritet të jepet zgjidhje problemit.

  Në takimin e zhvilluar midis “Leviz Albania” dhe “Levizjes Rinore Egjiptiane dhe Rome” në saj të javës së demokracisë vendore ne qytetin ...
4 / 4 POSTS