Tag: kush përfiton dhe dokumentet që duhen

Ligji për pensionin familjar, kush përfiton dhe dokumentet që duhen

Ligji për pensionin familjar, kush përfiton dhe dokumentet që duhen

  Përveç pensionit të pleqërisë dhe pensioneve të ndryshme të posaçme, si ato për ushtarakët, pensionet speciale, etj, legjislacioni në Re ...
1 / 1 POSTS