Tag: Keshilli Bashkiak

“Objekti 85”( ish-objektet e ushtrisë)  në Gramsh po kthehet në një lagje të re në qytetin e Gramshit.

“Objekti 85”( ish-objektet e ushtrisë) në Gramsh po kthehet në një lagje të re në qytetin e Gramshit.

Prej disa vitesh “Objekti 85” në Gramsh po kthehet në një lagje të re në qytetin e Gramshit. Banorë të pastrehë, apo të ardhur nga zona përreth po ...
Elbasan: 30 familje Rome\Egjiptiane dhe Pak përfitojnë “Bonus Strehimi”

Elbasan: 30 familje Rome\Egjiptiane dhe Pak përfitojnë “Bonus Strehimi”

Programi i Bonusit të Strehimit është një nga programet e strehimit social që është i parashikuar në ligjin e vjetër dhe të ri të strehimit social ...
2 / 2 POSTS