Tag: elbasan

1 2 3 10 / 22 POSTS
Kusarth\Elbasan: 30 familje vazhdojne te pijne uje te pijshem nga puset

Kusarth\Elbasan: 30 familje vazhdojne te pijne uje te pijshem nga puset

  30 familje në fshatin Kusarth ,njësi administrative Bradashesh  në Elbasan  vazhdojnë të pijnë ujë të pijshëm nga puset e ndërtuara prej ...
SI I KANË PRITUR PENSIONISTËT ELBASANAS SHPËRBLIMET E FUNDVITIT ?

SI I KANË PRITUR PENSIONISTËT ELBASANAS SHPËRBLIMET E FUNDVITIT ?

Me ndryshimet e miratuara nga qeveria, të buxhetit 2018, është përfshirë edhe fondi për shpërblimet e pensionistëve i cili është caktuar 5000 lekë të ...
Elbasan, qytetarët ankohen për mbifaturimin e energjisë

Elbasan, qytetarët ankohen për mbifaturimin e energjisë

Në zyrat e OSHEE-së në Elbasan vazhdon të ketë qytetarë, të cilët përballen me probleme të mbifaturimit apo me fatura që rezultojnë të papaguara n ...
Elbasan: Përroi i Zaranikës, rrezik për përmbytje

Elbasan: Përroi i Zaranikës, rrezik për përmbytje

Këtë dimër,duket se përroi i Zaranikës do të sjellë përsëri probleme në qytetin e Elbasanit. I gjithë shtati i tij që fillon nga diga deri në dalj ...
Elbasan: 30 familje Rome\Egjiptiane dhe Pak përfitojnë “Bonus Strehimi”

Elbasan: 30 familje Rome\Egjiptiane dhe Pak përfitojnë “Bonus Strehimi”

Programi i Bonusit të Strehimit është një nga programet e strehimit social që është i parashikuar në ligjin e vjetër dhe të ri të strehimit social ...
Rrëfimi i nje qytetari se si përmes mbështetjes dhe ndihmës ligjore fitoi të drejtën e tij.

Rrëfimi i nje qytetari se si përmes mbështetjes dhe ndihmës ligjore fitoi të drejtën e tij.

28-vjecari nga Elbasani,i cili falë përpjekjeve të përbashkëta me qendrën ligjore falas pranë organizatës Levizja Rinore Egjiptiane dhe Rome ia doli t ...
Bysheku, pika turistike e famshme pranë Elbasanit braktiset nga turistët, ja arsyeja

Bysheku, pika turistike e famshme pranë Elbasanit braktiset nga turistët, ja arsyeja

Pothuajse të gjitha pikat turistike të Elbasanit nuk kanë pasur fluksin e pritshëm të vizitorëve sivjet edhe pse pritshmëritë ishin jashtëzakonisht të ...
Pianisti i pëllumbave; I moshuari që jeton mes muzikës dhe shpendëve

Pianisti i pëllumbave; I moshuari që jeton mes muzikës dhe shpendëve

Çdo mëngjes dhe mbrëmje, për më shumë se 4 vjet, 76-vjeçari Kristo Daku ndalet në një furrë buke. Teksa ecën me qesen me thërrime buke në dorë dhe ...
Elbasan, shtëpi për qentë e rrugës

Elbasan, shtëpi për qentë e rrugës

        Kafshët endacake dhe transportimi i tyre nga një qytet në tjetrin është kthyer në një problem edhe për qyt ...

Elbasan: Banorët të frikësuar, stina e nxehtë shton rrezikun ndaj zjarreve

          Stina e nxehtë përherë sjell me vetë edhe rrezikun e zjarreve, ku situata bëhet më e frikshme në zon ...
1 2 3 10 / 22 POSTS