SI I KANË PRITUR PENSIONISTËT ELBASANAS SHPËRBLIMET E FUNDVITIT ?

SI I KANË PRITUR PENSIONISTËT ELBASANAS SHPËRBLIMET E FUNDVITIT ?

Me ndryshimet e miratuara nga qeveria, të buxhetit 2018, është përfshirë edhe fondi për shpërblimet e pensionistëve i cili është caktuar 5000 lekë të rinj.   Related

Rrëfimi i nje qytetari se si përmes mbështetjes dhe ndihmës ligjore fitoi të drejtën e tij.
Pianisti i pëllumbave; I moshuari që jeton mes muzikës dhe shpendëve
Statistika shqetësuese në psikiatri: Shkodër 6287 persona të shtruar gjatë një periudhe 10-vjeçare

Me ndryshimet e miratuara nga qeveria, të buxhetit 2018, është përfshirë edhe fondi për shpërblimet e pensionistëve i cili është caktuar 5000 lekë të rinj.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0