Shqiptari në Britani e kishte të pamundur të punonte. Ja çfarë bënte

  Shqiptari, Robert Jaku 25 vjeç, Wood Drive, Ashford është arrestuar nga policia britanike pasi kishte kthyer shtëpinë në një fabrikë kanabis

Braktiset nga familja dhe “vritet “nga komentet për bashkëshortin me ngjyrë
Libra falas për fëmijët e klasës së parë deri në të katërtën, merret vendimi
Gardiani i paraburgimit të Vlorës i bën apel shtetit shqiptar.

 

britani

Shqiptari, Robert Jaku 25 vjeç, Wood Drive, Ashford është arrestuar nga policia britanike pasi kishte kthyer shtëpinë në një fabrikë kanabisi. Ishin fqinjët e shqiptarit ato që kishin pikasur sjelljet e dyshimta të tij dhe kishin njoftuar policinë.

Pasi kanë hyrë brenda në shtëpi, oficerët kanë zbuluar një ‘fabrikë kanabisi’ me më shumë se 300 bimë të mbjella, gjethet e të cilave ishin lënë për t’u tharë. 25-vjeçari shqiptar  rezultoi se ishte një emigrant i paligjshëm i ardhur në Britani para dy vitesh.

Ndërkohë nga ana e tij, shqiptari tha se kishte ardhur në Britani për të punuar në një firmë ndërtimi, por kishte dëmtuar gjurin dhe e kishte të pamundur të kërkonte ndihmë në spitalet publike, pasi ishte i paligjshëm dhe mund ta arrestonin.

Ai tha para gjykatës se operacioni në këmbë kushtonte 5 mijë paund, ndërsa i ofruan 6 mijë paund për t’u kujdesur për bimët e kanabisit . Gjykata mendon se shqiptari ka thënë të vërtetën, por ka vendosur ta dënojë me 2 vite e 9 muaj burg nën akuzën e prodhimit të kanabisit. 25 vjeçari pritet të dëbohet nga Mbretëria e Bashkuar pasi të kryejë dënimin.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0