Kjo është loja që po krijon varësi tek fëmijët

Kjo është loja që po krijon varësi tek fëmijët

. Flutura antistres është objekti i cili po çmend botën, por mund tiu ketë shpëtuar vetëm nëse nuk keni fëmijë apo internet. Fidget Spinners në angli

Djali dhe vajza i përzënë nga shtëpia, fjalët dhe lutjet e çiftit korçar të thyejnë zemrën
Çështja e strehimit, si pritet të jepet zgjidhje problemit.
Urdhri me i ri nga MASR

.

Flutura antistres është objekti i cili po çmend botën, por mund tiu ketë shpëtuar vetëm nëse nuk keni fëmijë apo internet. Fidget Spinners në anglisht quhet flutura antistres dhe janë lodra për të rinjtë të cilët kanë si funksion menaxhimin e stresit dhe DHD –në (edhe pse kjo e fundit është kundërshtuar nga ekspertët). Përderisa trendet e kaluara kanë qenë të njohura për arsye të ndryshme trendi i flutura antistres po njihet në mbarë botën për natyrën e lodrës e cila menjëherë krijon varësi. Ndjesia e të paturit një pajisje e cila rrotullohet me shpejtësi të madhe në dorën tuaj është shkaku kryesor i kësaj varësie. Disa shkolla ane mbanë botës veçse ua kanë ndaluar nxënësve mbajtjen e kësaj pajisjeje pasi që e konsiderojnë si pajisje që po i përqendron ata. Megjithatë, kjo nuk i ka ndaluar nxënësit të luajnë me pajisjen në shtëpi apo në ambjentet e tjera. Industria e fluturave antistresuese ka ekploduar përgjatë muajit të fundit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0