Shkurtime te ‘bluzat e bardha’, mjekët të revoltuar: Na jepni arsyet pse na larguat, ndryshe..

Shkurtime te ‘bluzat e bardha’, mjekët të revoltuar: Na jepni arsyet pse na larguat, ndryshe..

Rreth 30 mjekë kanë marrë një ditë më parë letrën e largimit nga detyra, për shkak të ristrukturimit të spitaleve. Ata kanë kërkuar sot një takim m

Mbledh para’ për librat që më kushtojnë 50 mijë lekë (të vjetra)
Shtëpia trishekullore në Gjirokastër, që shërben si muze etnografik
Kur sëmundja dhe varfëria bëhen një…

Rreth 30 mjekë kanë marrë një ditë më parë letrën e largimit nga detyra, për shkak të ristrukturimit të spitaleve.

Ata kanë kërkuar sot një takim me drejtorin e Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor, por nuk janë pritur prej tij. Mjekët e larguar kërkojnë t’iu bëhen transparente arsyet e largimit nga detyra, si dhe kriteret që duhen për të mbajtur vendin e punës.

Prej dy muajsh në spitalet rajonale, bashkiake dhe private nuk ka kontrolle. Kërkojmë transparencë, ndryshe do ndjekim rrugë ligjore.

COMMENTS

WORDPRESS: 0