Shembull qytetarie/ Pogradecari gjen portofolin plot me euro dhe e dorëzon të paprekur

Një veprim i rrallë dhe për t’u marrë shembull nga të gjithë është raportuar nga Pogradeci. Një qytetar ka gjetur portofolin e një qytetari gjerma

Nga Robert Gajda, Komisioner për Mbrojtjen nga Diskriminimi.  Pakica Ballkano-Egjiptiane dhe komunitetet etnikokulturore në Shqipëri!
Një fëmijë është një fëmijë. Tani është koha për të vepruar.
Ja kush nuk kualifikohen për legalizim.

Një veprim i rrallë dhe për t’u marrë shembull nga të gjithë është raportuar nga Pogradeci. Një qytetar ka gjetur portofolin e një qytetari gjerman dhe e ka kthyer pas të paprekur.
Portofoli kishte brenda 1.100 € dhe dokumentet e gjermanit, patentë, kartë ID e pasaportë.
Qytetari në fjalë quhet Azem dhe është me origjinë nga Kukësi.
Burrri në moshë mesatare është një nga ata qytetarë kukësianë të cilit iu shemb lokali nga aksioni i INUK . Ky është një shembull i vërtet qytetarie që shumë pak veta mund ta bëjnë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0