Rreziku i banorëve të Shalësit, Elbasan.

9 karakteristikat e një mësuesi të mirë
Vlorë pa roje bregdetare : Plazhistët të pambrojtur nga mbytja
Gjyshja e cila kthen riciklimin në art

mbeturinat-ne-shals

Djegia e mbetjeve urbane është kthyer në makth për banorët e Shalësit. Ata shprehen të shqetësuar për djegien e mbetjeve pranë një grope masive që gjendet pranë qendrës së banuar. Sipas tyre tymi i shkaktuar nga djegia e vazhdueshme e këtyre plehrave është shumë shqetësuese dhe dëmtuese për banorët. Banorët i bëjnë apel organeve përkatëse të marrin masa për këtë problem i cili ndikon negativisht në shëndetin e tyre.

COMMENTS

WORDPRESS: 0