Punë mes ndotjes!

Punë mes ndotjes!

Punëtorët e një fabrike këpucësh në Shkodër kanë protestuar në lidhje me kushte në punë të  cilat nuk janë aspak normale . Ata pohojnë se ne kemi t

Fier/ Si do të vemi në Europë ne, kur ne akoma jemi duke kërkuar bukën e fëmijëve…
Dhunë dhe fjalor banal ndaj fëmijëve të Shtëpisë së Foshnjës Vlorë…
Detyrat e shtëpisë, çfarë i revolton nxënësit apo prindërit?

Punëtorët e një fabrike këpucësh në Shkodër kanë protestuar në lidhje me kushte në punë të  cilat nuk janë aspak normale .

Ata pohojnë se ne kemi të drejtat tona ,oraret e tejzgjatura, shkon 15 ditëshi i muajit tjetër dhe ne ende nuk e marim rrogën, i bie si me qenë në burg , në verë është shumë nxehtë , në dimër është shumë ftohtë , ngrijmë nga i ftohti , higjena është skandal . Do të përshkallëzojnë veprimet nëse kërkesat e tyre nuk merren parasysh.

COMMENTS

WORDPRESS: 0