Përgjigja e Bashkisë Elbasan pas peticionit nga prindërit e shkollës “Jorgji Dilo”

Përgjigja e Bashkisë Elbasan pas peticionit nga prindërit e shkollës “Jorgji Dilo” Related

Problemet e vazhdueshme të ujit të pijshëm në njesinë administrative Sukth.
EKSKLUZIVE Dëshmia dhe apeli mbi aksidentin e ndodhur në qendër të qytetit të Elbasanit, ku humbi jetën babai i tre fëmijëve, 42-vjeçari Altin Bahja. Vëllai i të ndjerit ka një thirrje për qytetarët Elbasanas.
Braktiset nga familja dhe “vritet “nga komentet për bashkëshortin me ngjyrë

Përgjigja e Bashkisë Elbasan pas peticionit nga prindërit e shkollës “Jorgji Dilo”

COMMENTS

WORDPRESS: 0