Protestë në Berat: Na kanë lënë pa bukë

Protestë në Berat: Na kanë lënë pa bukë

Punëtorë dhe drejtues të guroreve në Berat kanë dalë në protesta ditën e sotme përpara Prefekturës së qytetit. Ata kanë kërkuar rifillimin e punës

Mbetjet urbane në Berat, ndërtimet pa kriter kanë sjellë kaos
Historia e Marinës/ Vajza nga Berati që të mahnit me aftësit e saj
Ngjarja në Berat, flet babai i djalit: Familjarët e vajzës nuk donin sepse…

Punëtorë dhe drejtues të guroreve në Berat kanë dalë në protesta ditën e sotme përpara Prefekturës së qytetit.

Ata kanë kërkuar rifillimin e punës në objektet e tyre si lejimin e shfrytezimit të territoreve për nxjerrjen e gurit dekorativ në malin e Tomorrit.

 

“Jemi me lejet perkatese nga çdo Ministri, bllokimi i punës është i padrejte dhe antiligjor. Paguajmë të gjitha taksat në shtet janë shprehur ata gajtë protëstb së tyre simbolike. Me këtë punë ushqejme dhe mbajmë familjet, na kanë lënë pa bukë”, janë shprehur protestiesit

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0