Përmbledhje e problemeve në 6 minuta fjalim.

Përmbledhje e problemeve në 6 minuta fjalim. Takimi mbi “Vendimet e Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, a zbatohen nga Institucionet të cilat vendimi shprehet se diskriminojnë shtresat në nevojë ? Dëgjojeni ja vlen… Related

Dokumentacioni që  nevojitet për të aplikuar për “Kredi të Butë”
Librazhd/ Drama e burrit që bëri të pamundurën për të arsimuar fëmijët por ato e rrahën dhe e dëbuan nga shtëpia
Studentët e Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike protestojnë kundër detyrimit për të paguar tarifën e plotë të shkollës …

Përmbledhje e problemeve në 6 minuta fjalim. Takimi mbi “Vendimet e Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, a zbatohen nga Institucionet të cilat vendimi shprehet se diskriminojnë shtresat në nevojë ?
Dëgjojeni ja vlen…

COMMENTS

WORDPRESS: 0