Përdoruesit e dronëve do të pajisen me leje nga AAC

Përdoruesit e dronëve do të pajisen me leje nga AAC

Përdoruesit e dronëve do të pajisen me leje nga Autoeriteti i Aviacionit Civil, (AAC). Draft-rregullorja e re e përgatitur nga Autoriteti i Aviacio

Juventus në finalen e Cardiff-it, “Zonja e Vjetër” thyen lehtë Monaco-n.
Nxënësit e Shkollës 9-Vjeçare Shefqet Tançi në rrethin e Bulqizes  bojkotojnë mësimin…
Vendim/ Personat me aftësi të kufizuar përfitues nga kuotat e veçanta. Zv/ministrja arsimit znj. Malaj shprehet se nuk ka më kuota të veçanta. 

Përdoruesit e dronëve do të pajisen me leje nga Autoeriteti i Aviacionit Civil, (AAC).

Draft-rregullorja e re e përgatitur nga Autoriteti i Aviacionit Civil, parashikon për personat që duan të marrin lejen e fluturimit të dronëve, duhet të aplikojnë me shkrim pranë zyrave të AAC, duke dorëzuar dhe dokumentacionin e nevojshëm për të provuar se sistemi është i aftë për të kryer i sigurt aktivitetin.

Rregullorja e hartuar sipas Kodit Ajror parashikon marrjen e masave të pezullimit apo penalizimit, në rast të mospërputhjes me parashikimet e Rregullores ose kur një operator demonstron paaftësinë për të siguruar pajtueshmërinë.

Burimi : A T SH

COMMENTS

WORDPRESS: 0