Pas transmetimit të videos së vogëlushes Alkisa…

Pas transmetimit të videos së vogëlushes Alkisa…

Pas transmetimit të videos së vogëlushes, e cila rrezikonte të mbetej pa arsim për shkak të problemeve me shikimin , ku pamundësia ekonomike e pri

Librat falas – Hyn në fuqi vendimi, shtohen kategoritë përfituese
Ju keni freskinë, forcën, krenarinë, mundësinë për të ndryshuar realitetin. Studentët janë e ardhmja dhe ajo në këtë vend mund të jetë me e bukur nëse merr ngjyrat e tyre, ngjyrat e njerëzve qe e duan Shqipërin
Është shumë i vështirë por do shumë dëshirë, pasion dhe vullnet por më shumë do dashuri që t’i dhurosh pacientëve,t’i bësh të lumtur…

Pas transmetimit të videos së vogëlushes, e cila rrezikonte të mbetej pa arsim për shkak të problemeve me shikimin , ku pamundësia ekonomike e privonte të siguronte syzet. Babai dhe nëna e saj të papunë e të pashpresë nuk mund të bënin asgjë , veçse të bënin apel për ndihmë dhe të shpresonin që 9-vjeçarja të ndihmohej.

 

Klinika Europiane e Syrit në Tiranë  dhe shumë persona të tjerë i mundësuan Alkisës  syzet si dhe bazën materiale shkollore .Tashmë 9 –vjeçarja vijon përditshmërinë e saj pa probleme .

COMMENTS

WORDPRESS: 0