NXËNËSVE U KËRKOHEN TË DHËNAT E PRINDËRVE NË SHKOLLA

NXËNËSVE U KËRKOHEN TË DHËNAT E PRINDËRVE NË SHKOLLA

Kur ka mbetur një muaj nga përfundimi i mësimit, shkollat urdhërojnë nxënësit per te dorëzuar te dhënat personale te prindërve. Nuk behet fjale per

Një vajzë sheh çdo ditë një burrë të pastrehë, pastaj ai i jep asaj një letër dhe zbulon identitetin e tij të vërtetë…
Përfaqësues të komunitetit egjiptian dhurojnë gjak për fëmijët talasemikë.
Kur sëmundja dhe varfëria bëhen një…

Kur ka mbetur një muaj nga përfundimi i mësimit, shkollat urdhërojnë nxënësit per te dorëzuar te dhënat personale te prindërve.

Nuk behet fjale per gjeneralitete te zakonshme te cilat shkollat i kane, por kësaj here kërkohet edhe numri personal i kartës se identitetit te prindërve.

Ky është formulari qe çdo mësues kujdestar duhet te plotësoje per nxënësit e tij deri ne datën 10 maj.

Ndërsa prindërit jane njoftuar nga shkollat përmes telefonit, por pa sqaruar arsyen e kësaj kërkese te çuditshme.

Jashtë kamerës mësuesit thonë se duhet te zbatojnë urdhrin e Drejtorisë Arsimore, per te cilin kane vene ne dijeni prej ditësh edhe nxënësit.

Ndërkohe Ministria e Arsimit tregon se këto te dhëna kërkohen për llogari të Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit.

Ministria mohon që të dhënat të përdoren politikisht,  ndërsa sqaron se numri personal i kartës se identitetit  nuk është i detyrueshëm.

COMMENTS

WORDPRESS: 0