Nxënësit protestojnë për kushtet e këqija…

Nxënësit protestojnë për kushtet e këqija…

Janë nxënësit e shkollës së mesme të bashkuar “At Gjon Karma” në Gur të Zi të Shkodrës, të cilët mëngjesin e së hënës nuk pranuan të hyjnë në orën e p

Elbasan/ Biznes mjaft interesant që jo çdo kujt i shkon në mendje .
Si ndryshon kontrata e re. Matja një herë në 3 muaj…
Tatimet kërkojnë taksën e qirave, çdo shtëpi në bregdet, 15% detyrim për të ardhurat…

Janë nxënësit e shkollës së mesme të bashkuar “At Gjon Karma” në Gur të Zi të Shkodrës, të cilët mëngjesin e së hënës nuk pranuan të hyjnë në orën e parë të mësimit. në shenjë proteste. Gjendja e rrënuar e banjave, mungesa e ngrohjes, këndit sportiv, mungesa e rojes, si dhe e psikologut janë disa nga kërkesat e tyre.

Administratori i Njësisë Administrative Gur i Zi, Pjerin Marku thotë se është zhvilluar tenderi për rikonstruksionin e shkollës. Nxënësit kanë paralajmëruar vijimin e protestave deri në një reagim konkret për përmirësimin e kushteve në shkollë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0