Ngjarje e rrallë , nga viti 1974 e deri më sot: bashkëshortët rezultojnë motër e vëlla.

Një ngjarje e pazakont ka ndodhur në fshatin turistik Lin të qytetit të Pogradecit. Prindërit e Zotit Luan Bashalli të martuar në vitin 1944 sot rez

Nën hijen e qiririt? Aktivistë dhe qytetarë peticion prej 3200 firmash për miratimin e VKM-së për kompensiminn e energjisë elekrike
A do të ishe ti i qetë nëse qeveria jote do të kishte të gjithë të dhënat e tua?
Shembull qytetarie/ Pogradecari gjen portofolin plot me euro dhe e dorëzon të paprekur

dajo

Një ngjarje e pazakont ka ndodhur në fshatin turistik Lin të qytetit të Pogradecit. Prindërit e Zotit Luan Bashalli të martuar në vitin 1944 sot rezultojnë në Gjëndjen Civile të Qytetit të Pogradecit  motër e vëlla.Kjo i ka kushtuar  Z. Luan Bashalli humbjen e ëndrrës amerikane, pasi familjarët e tij kanë udhëtuar drejt Amerikës kurse ai nuk është lejuar që të udhëtojë pasi nuk ka mundur dot të gjejë zgjidhjen e këtij problemi deri në afatin e përcaktuar nga Ambasada Amerikane. Regjistrimet janë bërë në 1974, ku Sanie Hasan Turka rezulton  motër dhe vëlla me Metali Kasëm Bashallin ku në të vërtetë rezulton burrë dhe grua. Z. Luan endet nëpër gjyqe pothuajse 6 muaj për të vërtetuar se prindërit e tij nuk kanë qënë motër e vëlla. Këtë e dëshmojnë banorët  e fshatit, fisi dhe motrat e tij.  Si shkak i ngatërresave të regjistrimeve në atë kohë ende sot në vitin 2017 në arkivat e Gjëndjes  Civile gjenden ngatërresa të tilla. Intervistë me motrën e tij Znj. E. Hoxha. RealNews.al

COMMENTS

WORDPRESS: 0