Ndryshimi në maturën shtetërore…

Ndryshimi në maturën shtetërore…

Duke filluar nga viti i ardhshëem matura shtetërore do të ndryshojë në përmbatje dhe në numër  provimesh. Për tu përshtatur korrikulës së re nga 5, ës

TMERR NGA ZJARRET NË GREQI, DYSHOHET SE MES VIKTIMAVE KA DHE SHQIPTARË
Recetat elektronike ,Problematika në qëndra shëndetësore …
Vajza siriane që ecte me kuti konservash për në shkollë, gjen shpresa në Turqi

Duke filluar nga viti i ardhshëem matura shtetërore do të ndryshojë në përmbatje dhe në numër  provimesh. Për tu përshtatur korrikulës së re nga 5, është vendosur të ketë 4 provime. 3 të detyrueshme dhe 1 me zgjedhje.

Agjensia Kombëtare e provimeve  bën të ditur se do të ketë ndryshime të testeve, më shumë pyetje logjike- për të parë nivelin e nxënësve .

Për kete vit maturantët kanë plotesuar lëndët me zgjedhje që do ti orientojnë drejt shkollave të larta .

Provimet nisin në 4 qershor dhe mbarojnë me 20 qershor .

COMMENTS

WORDPRESS: 0