Ndryshimi i mënyrës së taksimit të ndërtesave

Në mbledhjen e Këshillit Bashkiak Elbasan diskutohet mbu mënyrës së taksimit të ndërtesave. Taksa e ndërtesës tashmë do të bazohet në sipërfaqen e

1 Qershori: Lumturia mbetet buzëqeshja e stampuar në buzët e një fëmije.
“Përtej shinave të trenit”
“Një popull jo gjithmonë mund ta vrasësh me armë ose me pushtim, pasi mund ta vrasësh edhe me ushqim”.

Në mbledhjen e Këshillit Bashkiak Elbasan diskutohet mbu mënyrës së taksimit të ndërtesave.

Taksa e ndërtesës tashmë do të bazohet në sipërfaqen e shprehur në metër katror në taksë përqindje e cila aplikohet mbi vlerën e tregut.

Drejtori i financës në Bashkinë e Elbasanit informoi këshilltarët për mënyrën e taksimit të ri dhe vendimin e Bashkisë për uljen e kësaj takse në kufirin e lejuar me ligj.

Nga diskutimet mbi paqartësitë në përllogaritjen e taksës së ndërtesës u vendos të organizohet një takim me specialist të cilët do të informojnë më gjërë rreth këtij procesi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0