Ndihmoni të marrë vëmëndje e duhur ky problem !

Ndihmoni të marrë vëmëndje e duhur ky problem !

Task forca për drejtësine ka raportuar që Drejtësia për të Gjithë ka humbur. Sipas burimeve të saj, 5.1 bilion njerëz në botë nuk kanë akses në drejtë

Cerrik/Spitali jashtë funksionit të tij,në një kohë që flitet për shëndetësi falas ata nuk marin as shërbimet më elementare.
Shqipëria thyen rekordin, ndër vendet më të korruptuara në botë për zbatimin e ligjit
Skamja e familjes shqiptare: Sot nuk kisha bukë për fëmijët, pinë vetëm çaj

Task forca për drejtësine ka raportuar që Drejtësia për të Gjithë ka humbur. Sipas burimeve të saj, 5.1 bilion njerëz në botë nuk kanë akses në drejtësi.

Drejtësi për të gjithe përshkruhet si aftësi e njeriut për të kuptuar, përdorur dhe nxitur ligje pëtë mbrojtur të drejtat bazike dhe për të mbajtur pushtetin llogaridhënës.
Të dhënat e fundit të drejtësisë për të gjithë janë raportuar në deklarata dhe konferencat e Hagës, Romës, Otavës dhe Buenos Aires. Përkundër këtyre dhe drejtimeve të tjera premtuese, çështja mbetet e pazgjidhur.

COMMENTS

WORDPRESS: 0