Name change of our facebook page / Ndryshimi i emrit të faqes sonë të facebook-ut

Name change of our facebook page / Ndryshimi i emrit të faqes sonë të facebook-ut

This is to inform our followers/readers of the portal on the web and facebook. You read us on the "realnews.al" Facebook page which was created befor

Fillon viti i ri akademik 2017-2018
Antonio Fiore ka lënë Italinë dhe prej disa ditësh po patrullon në Vlorë së bashku me kolegët shqiptarë, për t’i ardhur në ndihmë pushuesve të shumtë nga vendi i tij.
Shqipëria rrezikon të mbetet pa mjekë…

This is to inform our followers/readers of the portal on the web and facebook.

You read us on the “realnews.al” Facebook page which was created before we created our portal on the web. We need approval from Facebook to change its name to “informim.al”.

This post is to confirm to them that we want to make this change and to notify you, our reader, where to find us in the future.

Thank you for your patience, the informim.al staff.

Ky është një informacion për ndjekësit/lexuesit tanë të portalit në web dhe facebook.

Lajmet tona në facebook ju i lexoni tek faqja me emër “realnews.al” kjo vjen si arsye e krijimit të faqes në facebook përpara se të kishim edhe një portal informacioni i cili është emërtuar me emrin “informim.al”. Ne e kemi të pamundur që ta ndryshojmë këtë emër pa miratimin nga stafi i facebook. 

Stafi i facebook kërkon një element që e vërteton këtë pjesë ndaj këtë artikull po e publikojmë në të dyja gjuhët, në shqip dhe anglisht.

Ju faleminderit për mirëkuptimin, stafi i informim.al .

COMMENTS

WORDPRESS: 0