“Na shpëtoni nga guroret”

“Na shpëtoni nga guroret”

Rreth 13 mijë banorë jo vetëm në lagjen Guri i Bardh, por në të gjithë territorin e bashkisë vuajnë pasojat që nga shkatërrimi i dhjetëra hektarë pyje

“Mes varferise dhe semundjes”: Apeli i nënës së fëmijëve me çrregullime të sjelljes
Shpenzimet rriten më shumë se të ardhurat …
Edi Oga / Prindër, përgatituni të fusni në dhé vajzën tuaj, dikush që nuk e njihja sot më verboi!

Rreth 13 mijë banorë jo vetëm në lagjen Guri i Bardh, por në të gjithë territorin e bashkisë vuajnë pasojat që nga shkatërrimi i dhjetëra hektarë pyje e deri te tymi dhe pluhuri që thithin çdo ditë.

“Është e llahtarshme. Është e përditshme nga ora 5 e mëngjesit deri në 7 të darkës”, thotë një banor.

“U shtrova 9 ditë në spital nga astma. Nuk mbushesh dot me frymë si pasojë e tymit”, thotë një tjetër banor.

Banorët thonë se janë takuar me përfaqësuesve ministrisë mjedisit dhe me vetë ministrin Klosi, por ato takime mbyllen sipas tyre vetëm me premtime.

COMMENTS

WORDPRESS: 0