Me 3 klase shkollë, por propozimet që jep për zgjidhjen e papunësisë të lënë pa fjalë…

Me 3 klase shkollë, por propozimet që jep për zgjidhjen e papunësisë të lënë pa fjalë…

Jam punë një punëkërkues prej 20 vjetësh, po aq vite ka dhe ime shoqe . Po të vemi tek zyra e punës libreza ime është atje . Le thotë njëri  që

Bej qe armiqtë tuaj të punojnë pa dashje në favorin tuaj. Qëndro larg nga zemërimi .. Ai dhemb ..!
Vështirësitë e rrugës drejt arsimit për studentët Romë dhe Egjiptian.
Egjipt/ Zbulohet statuja 3 mijë vjeçare e Ramses 2

Jam punë një punëkërkues prej 20 vjetësh, po aq vite ka dhe ime shoqe .

Po të vemi tek zyra e punës libreza ime është atje .

Le thotë njëri  që unë këtij zotërie i kam  dhënë një vend pune dhe ky e ka refuzuar…

Unë nuk dua mëshirë , kam 4 vjet  e mos  më shumë që kur ka qenë Erion Veliaj që mori postin për minister.

Më është hequr ndihma ekonomike , ajo nuk ishte zgjidhje , kam harruar shijen e lekut.

Ju thoni ska punë ?

Punë ka për shtresën tonë që jemi pa arsim, 2 punë i di unë që jam me 3 klasë fillore .

Ne kemi 25 vjet  emë tepër që u shkatërruan e u  dogjën pyjet .

Çfarë shkolle duhet të kem mbaruar unë, çfare kategorie duhet të kem unë që të më japësh një bel një lopatë të iki atje në majt të malit me ndërmarrjen e pyjores të marrë një makinë te na dergoj atje te hapim gropa të mbjellim pemë mbas 15 vitesh  ne do të shohim pyll , marrim dhe ajer më të pastër se sa po marrim sot .

Janë bërë përmbytje nga jugu,veriu, Shqipëria emesme, vit per vit ka permbytje perse te mos ikim ne atje?

Gurët i bie lumi vet , një mjet duam ne ta ngarkojmë me gur , të bëjmë kosha hekri , të bëjmë diga prita .

Atëherë nëqoftëse mua më krijohet kjo mundësi , dua një rrogë sa mund të marrë një punëtor i thjeshtë këtu në Shqiperi 200 apo 250mileke të vjetra të punoj gjithë muajin .

Nëqoftë më krijohet  kjo mundësi që une ti marr 250 mileke .

50 mileke uje e drita unë i paguaj kurse kështu në këtë derexhe që jemi haram i pastë votat tona shteti.

COMMENTS

WORDPRESS: 0