Ky është fshati shqiptar që po bëhet si Norvegjia, banorët janë për t’u marrë shembull…

Ky është fshati shqiptar që po bëhet si Norvegjia, banorët janë për t’u marrë shembull…

Norvegjezët janë banorët e një shteti, i cili kohët e fundit ra në sy dhe bëri xhiron e mediave botërore, për bujarinë që banorët tregonin ndaj njëri-

18 familje egjiptiane, të përfaqësuara nga Klinika e Ligjit Vlorë, kanë paditur Bashkinë e qytetit për të kërkuar shpërblimin e dëmit për shkak te realizimit jo në cilësinë e duhur të punimeve për përmirësimin e kushteve të banesave të tyre.
Lezhë/ Të sëmurë dhe mes varfërisë ekstreme.
Çuditen mjekët. 11-vjeçares i zhduket tumori i pashërueshëm

Norvegjezët janë banorët e një shteti, i cili kohët e fundit ra në sy dhe bëri xhiron e mediave botërore, për bujarinë që banorët tregonin ndaj njëri-tjetrit por edhe ndaj të huajve dhe emigrantëve në vend.
Në Norvegji prodhimi i frutave është i madh, ndaj çdo banor nisi të vendoste nga një qese me fruta në anë të derës së shtëpisë së tij, me idenë që çdo person në nevojë të mund të marrë diçka.

Të njëjtin shembull kanë ndjekur edhe banorët e fshatit shqiptar, Llapit. Ideja për ta praktikuar ishte e një profesori nga fshati Shajkovc i Podujevës.

Ai vendosi jashtë shtëpisë së tij disa qese me mollë, të cilat i kishin tepruar, me shpresën se ky shembull që është për t’u duartrokitur, do të ndiqet edhe nga banorët e tjerë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0