Kur humbja e jetës së njeriut trajtohet me dy standarte

Kur humbja e jetës së njeriut trajtohet me dy standarte

Kur humbja e jetës së njeriut trajtohet me dy standarte: Pak më shumë se një javë humbi jetën një i ri egjiptian në komisariatin e Korçës dhe nuk u p

Dëshirat e saj kanë ecur më shpejt se rrotat lëvizëse duke mos u ndier asnjëherë ndryshe nga të tjerët.
Duke filluar nga viti i ardhshëem matura shtetërore do të ndryshojë në përmbatje dhe në numër provimesh.
Arbëreshët, thirrje për gjuhën shqipe : Na sillni abetaren në Kalabri

Kur humbja e jetës së njeriut trajtohet me dy standarte:
Pak më shumë se një javë humbi jetën një i ri egjiptian në komisariatin e Korçës dhe nuk u pezullua asnjë nga efektivët të përfshirë në ngjarje edhe pse pati reagime të shumta.
Dje, një 47-vjeçar vetvritet si pasojë e dhunës të ushtruar nga efektivët e komisariatit të Vaut të Dejës dhe shohim se me urdhër të Ministrit të Brendshëm, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit ka pezulluar, jo vetëm efektivët por dhe drejtuesin e komisariatit.
Sigurisht që e vlerësoj këtë reagim të menjëhershëm të Ministrit, ndoshta dhe si pasojë e reagimeve për ngjarjen e Korçës, por do ishte e moralshme që i njëjti reagim dhe standart të ishte ndjekur dhe për të riun egjiptian, jo heshtje.

nga Gentian Sejrani

COMMENTS

WORDPRESS: 0