Kozmetika e rrugës, dermatologët: Rrezik për infeksionin, por edhe kancer të lëkurës

Tregtimi i produkteve kozmetike në kushte të pa përshtatshme mund të kthehet në rrezik serioz për trupin tonë. Dermatologia Rudina Thanasi na keshi

Policia që duam arreston djalin Egjyptian tek sa punonte për kafshatën e bukës.
Mungesa e mësuesit ndihmës për fëmijët me nevoja të veçanta…
Kanë kaluar plot 19 muaj nga vdekja e 15 vjeçares dhe ende nuk është zbardhur e vërteta.

Rezultate imazhesh për kozmetike

Tregtimi i produkteve kozmetike në kushte të pa përshtatshme mund të kthehet në rrezik serioz për trupin tonë.

Dermatologia Rudina Thanasi na keshillon qe te bejme kujdes ne perzgjedhjen e tyre.

“Asnjëherë nuk duhet blerë apo mbajtur një produkt kozmetike i ekspozuar në diell, pasi është një produkt i skaduar, ka mbaruar funksioni i tij. Nëse një krem është viskoz, në fakt bëhet fluid dhe ndahet”, thotë ajo.

Rreziku i krijuar prej produkteve kozmetike jo të duhura mund të çojë deri edhe në krijimin e infeksioneve të ndryshme në lëkurë, madje edhe të kancerit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0