Kina ndërton ujëvarën më të gjatë në botë, mbi një kullë 108 metra të lartë

Kina ndërton ujëvarën më të gjatë në botë, mbi një kullë 108 metra të lartë

Kina ka ndërtuar ujëvarën më të gjatë, e bërë nga dora e njeriut dhe jo nga natyra.  Dhe e veçanta e saj është pasi ajo është ndërtuar në një ndërt

Biznesi i vogël me TVSH – Çelmeta: Më 1 prill futen në skemë 10 mijë subjekte
Pogradec/ Ushqime në treg të ndotur…
Letra prekëse e Mikaelës 7-vjeçare që i kërkon ndihmë Kryeministrit

Kina ka ndërtuar ujëvarën më të gjatë, e bërë nga dora e njeriut dhe jo nga natyra. 

Dhe e veçanta e saj është pasi ajo është ndërtuar në një ndërtesë në lartësinë 108 metra . 

Ujëvara gjendet në qytetin Guizhiou në Kinë dhe uji bie nga njëri kat i ndërtesës dhe pamja është mahnitëse. 

Ndërsa uji nuk rrjedh vazhdimisht, por lëshohet vetëm në raste speciale dhe për vetëm 20 minuta, duke ofruar kështu pamje spektakulare.

COMMENTS

WORDPRESS: 0