Keshilli Bashkiak Elbasan miraton listën emërore te personave që do të perfitojnë Bonus Strehimi.

Keshilli Bashkiak  Elbasan miraton listën emërore të personave që do të perfitojnë Bonus Strehimi. Related

Nis prishja e godinave brenda rrethit te spitalit nga IKMT në Elbasan
Alarmi në Itali/ Qindra shqiptarë braktisin fëmijët në rrugët tona
Një vajzë sheh çdo ditë një burrë të pastrehë, pastaj ai i jep asaj një letër dhe zbulon identitetin e tij të vërtetë…

Keshilli Bashkiak  Elbasan miraton listën emërore të personave që do të perfitojnë Bonus Strehimi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0