Kamioni tërheq zvarrë makinën. (Video)

Related

Komisionerja për Mbrojtjen nga Diskriminimi vendim/ Big Brother diskriminoi personat me aftësi të kufizuar dhe komunitetin egjiptian.
Kjo është loja që po krijon varësi tek fëmijët
Gramsh: Banorët braktisin fshatrat nga mungesa e infrastrukturës rrugore

COMMENTS

WORDPRESS: 0