Ja çfarë pasojash sjell ndryshimi i ligjit “Për sigurimet shoqërore”

Ja çfarë pasojash sjell ndryshimi i ligjit “Për sigurimet shoqërore”

Reforma Administrative-territoriale, 4 vjet më pas
Kam shumë dëshirë të shkoj në shkollë… Rrezikon të humbasë shikimin si dhe të mbetet pa arsim…
More z.Kryeministër ku do të hajë bukë ky popull? Këngëtari i njohur Rati reagon kundra vendimit për ndalimin e muzikës.

Ja çfarë pasojash sjell ndryshimi i ligjit për sigurimet shoqërore

Ka 8 vjet semurë nga ramatizma, në tetor të vitit 2017 i ka  rënë atak në zemër edhe të Korçës  e kanë dërguar në Tiranë të operohej.  Ka ndenjur 3 muaj i shtruar në spital , pas 3 muaj ka dale nga spitali , për të marrë edhe dolumentat e kempit . Ata i kanë thënë :”Nuk je i aftë as për punë as për gje.” Tregon se kur ka ardhur ka dorëzuar dokumentat tek Sigurimet Shoqërore në Korçë .

Pohon se : “Me thirren prap që të dilja në komision nuk të takon nga lart,  por nuk ti japim se ske 1 vit pune në kete 5-vjeçarin e fundit që ka dalë një rregull. Mi moren dokumentat mi nisen ne Tiranë në doktori epror. Vajta, edhe ajo e shkruajti që jam i paaftë për punë , po neni thon këta duhet të kesh 1vit pune kështu nuk ta japim. Unë tani jam i paaftë për punë nuk bëj dot asnjë lloj pune me dy lloj semundje si tja bëj, ku te vete, ilace, për të ngrënë. Skam ca te bej nga tja mbaj.

COMMENTS

WORDPRESS: 0