Intervista e vëllait të Enea Ftoj..

Intervista e vëllait të Enea Ftoj..

Kemi vajtur në policinë e Korçës dhe kemi dalur nga muri mbrapa dhe  e kemi thirrur Enean ai nuk na kthente pergjigje . Kam hyre brenda dhe kam fol

Gruaja raciste nuk pranon që djali të marrë shërbim mjekësor nga mjekë me ngjyrë (Video)
Juventus në finalen e Cardiff-it, “Zonja e Vjetër” thyen lehtë Monaco-n.
OMARAJ, FSHATI PA SHKOLLË

Kemi vajtur në policinë e Korçës dhe kemi dalur nga muri mbrapa dhe  e kemi thirrur Enean ai nuk na kthente pergjigje .

Kam hyre brenda dhe kam folur me policin dhe i kemi dhënë ushqime dhe cigare si dhe nje ilaç për tu qetësuar .

Ai na tha : Ikni se Enea po fle

Ne i thamë : Zgjoje ,  Ai jo se po fle

Të nesërmen Enea kishte gjyqin në orën 9  . Vajtem atje dhe Enea nuk ishte , dhe gjyqtari na tha që Enea ka ndërruar jetë .

E pyetëm si ka ndërruar jetë? Nuk e di na tha.

Kur e kemi parë trupin ai ishte i dhunuar kishte shenja në trup.

Krahun e kishte të thyer , brinjët , këmbët , duart , kokën, fytyrën e kishte të qepur , kurrizin vija vija, i kishin bërë 3 gjilpëra në qafë të cilat me dhunë .

Ndërsa në policinë e Korçës na thanë që është vdekje natyrale,

Ai nuk vuante nga asnje semundje, ishte shumë mirë!

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0