Fushë Bulqizë: Kopshtet dhe shkollat pa ngrohje

  Në Bulqizë, dimri është i ashpër dhe banorët ngrohen më së shumti me dru. Por, në disa shkolla dhe kopshte të Fushë Bulqizës, sobat janë

Vlorë: Sanitaren e shkollës e paguajnë nxënësit: Prindërit, apel: Nuk kemi mundësi ekonomike
Alarm: Fabrika e ziftit në Tiranë “vdekpjeprurës për mushkëritë e banorëve”
Bullizmi në shkolla. A parandalohet?

Rezultate imazhesh për pa ngrohje

 

Në Bulqizë, dimri është i ashpër dhe banorët ngrohen më së shumti me dru. Por, në disa shkolla dhe kopshte të Fushë Bulqizës, sobat janë aq të vjetra, saqë i kanë nxjerrë jashtë përdorimi. Edhe në rastet kur funksionojnë ende, më shumë bëjnë tym sesa zjarr.

Pas  një vëzhgimi në dy kopshtet dhe shkollën pranë Njësisë Administrative Fushë Bulqizë, ku në një ditë tepër të ftohtë sobat mungonin.

Ndërsa ato që punojnë, transferohen nga klasat te kopshtet për të ngrohur më të vegjlit.

Në këto kushte, e vetmja zgjidhje për nxënësit e mësuesit janë rrobat e trasha.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0