Femijët kanë nevojë për …  dhe  jo antibiotike për…

Femijët kanë nevojë për … dhe  jo antibiotike për…

Femijët kanë nevojë për  mikrobe dhe  jo antibiotike për të rritur imunitetin  ,kështu që lërini  ata të luajnë edhe në ambjente të papastra. Shken

Katër vite pa një çati mbi kokë, familja i bën apel shteti: “Na ndihmoni për fëmijët “
Apeli i 62-vjeçarit: Ja arsyeja absurde pse nuk përfitoj statusin” i paaftë për punë
Njoftim i rëndësishëm për të përmbyturit

Femijët kanë nevojë për  mikrobe dhe  jo antibiotike për të rritur imunitetin  ,kështu që lërini  ata të luajnë edhe në ambjente të papastra.

Shkenca e re  tregon se nje mjedis shumë  i pastër dobëson  sistemin e imunitetin, dhe mund të coj në  obezitet dhe  alergji tek fëmijët.

Përdorimet e tepërta të sapunëve  antibacterial  janë duke fshirë mikrobet  të cilët janë  vendimtare në nxitjen e sistemit imunitar  për të luftuar sëmundjet , megjithatë të qenurit i pastër në kohën e duhur është ende e rëndësishme sic është larja e duarve  pas përdorimit të banjës apo përpara ngrënies , por  të qëndrosh shumë gjatë duke e bërë këtë  mund të shkaktojë probleme.

Një  mjedis më pak i pastër mund të jetë më i mirë psh”|Fëmijët që jetojnë në ferma  kanë më pak shance për të zhvilluar asme  krahasuar me femijet që jetojnë në një ambjent  tejet të pastër .

COMMENTS

WORDPRESS: 0