EROZIONI, “KËRCËNIMI” I BANESAVE NË BAHÇALLEK

EROZIONI, “KËRCËNIMI” I BANESAVE NË BAHÇALLEK

Gjendja nuk ka ndryshuar me atë të një viti më parë kur banorët e shprehen si problem , se pas gërryerjes së tokave uji i Drinit po i kërcënonte banes

Shkrimi i padeshifrueshëm i mjekëve, shkak për 4.7 % të mjekimeve të gabuara
Të porsalindurit me ngjyrë  kanë mundësi më të larta të vdesin kur kujdesen nga mjekët e Bardhë
E refuzuar punë pas pune, Kjo pjekse me sindromen Down hapi dyqanin e saj në vendin ku jeton.

Gjendja nuk ka ndryshuar me atë të një viti më parë kur banorët e shprehen si problem , se pas gërryerjes së tokave uji i Drinit po i kërcënonte banesat .

Por situata çfarë është përkeqësuar më tepër ku rrjedha e fuqishme e Drinit në kohën e prurjeve bëhet shumë e frikshme

Largësia që kanë ujërat e Drinit nuk është më shumë se 20 metra dhe nëse nuk ndërhyhet në kohë, do të jetë e pamundur të ndalen dëmet pasi të rrezikuara janë rreth 40 banesa

Banoret ne lagjen Bahçallek janë takuar për erozionin.Ata kërkojnë nga strukturat shtetërore qe te nderhyhet sa me pare dhe te merren masat e duhura për te parandaluar efektet negative qe po sjell erozioni vitet e fundit.

Bashkia e Shkodrës e ka evidentuar këtë problem dhe thotë se është përgjegjësi e Drejtorisë rajonale të Bordit të Kullimit të bëjë një investim konkret.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0