Elbasan/Zhvillohet Forumi Qytetar për Siguri Publike

Elbasan/Zhvillohet Forumi Qytetar për Siguri Publike

Sot në qytetin e Elbasanit  “në Pallatin e Sportit Tomorr Sinani” u zhvillua Forumi Qytetar për Siguri Publike, me pjesëmarrjen e Kryetarit të Bashkis

Çfarë ka ndodhur një vit pas ngjarjes ku nëna ndërroi jetë gjatë lindjes së vajzës.
Elbasan: Përroi i Zaranikës, rrezik për përmbytje
Belësh Elbasan/Banorët bileta e autobusit e shtrenjtë

Sot në qytetin e Elbasanit  “në Pallatin e Sportit Tomorr Sinani” u zhvillua Forumi Qytetar për Siguri Publike, me pjesëmarrjen e Kryetarit të Bashkisë Z.Qazim Sejdini, Ministri I Brendshëm Z.Fatmir Xhafa , deputetë, përfaqësues të komuniteteve fetare dhe organizata të shoqërisë civile e qytetare. Qëllimi i këtij takimi ishte rritja e bashkëpunimit dhe qasjes së re  polici-komunitet.

“Siguria Publike nuk është vetëm detyrë e Policisë së Shtetit , por prioritet i përbashkët për një mjedis të sigurtë”-fjalë këto të shprehura nga Z.Sejdini

“Bashkia e Elbasanit ishte e para në vend që e ndërmori hapin mbi krijimin e Këshillit Vendor të  Sigurisë– ky hap sipas Kryetarit të Bashkisë dëshmon prioritetin që ka Siguria Publike.

Z.Sejdini theksoi se gatishmëria e Bashkisë Elbasan  do të ishte e plotë për të punuar me forume të gjëra për promovimin dhe zhvillimin e strategjive që mbështesin partneritetin sistematik dhe teknikat e përshtashme për sigurinë. Ndër të tjera Kryetari vlerësoi këtë forum ku grupet e interest u bënë së bashku, pasi vetëm me angazhimin e të gjithve bëhet e lehtë  identifikimi i problemeve dhe zgjidhja e tyre.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0