Edhe pse me vendim të Këshillit Bashkiak ekzistojnë gjoba për hapësirat e rrjetit rrugor

Edhe pse me vendim të Këshillit Bashkiak ekzistojnë gjoba për hapësirat e rrjetit rrugor

Edhe pse me vendim të Këshillit Bashkiak ekzistojnë gjoba për hapësirat e rrjetit rrugor, nuk duhet të harrojmë se ka individë si Z. A.A. i cili ka zë

Ndryshojnë abonetë…
Të punosh a të mos punosh?
Alarmante: Shqipëria një ndër vendet me ndotjen më të lartë të mbetjeve plastike në Europë mbi 5 tonë qese për çdo milje katror në bregdet

Edhe pse me vendim të Këshillit Bashkiak ekzistojnë gjoba për hapësirat e rrjetit rrugor, nuk duhet të harrojmë se ka individë si Z. A.A. i cili ka zënë hapesirën e rrjetit rrugor për të reklamuar biznesin e vogël të tij . Për te dhe shumë individë të tjerë si ai kjo është e vetmja mënyrë për të siguruar jetesën.

COMMENTS

WORDPRESS: 0