Durrës/Një endacak është gjetur i vdekur mengjesin e sotëm.

Durrës/Një endacak është gjetur i vdekur mengjesin e sotëm.

Durrës një endacak është gjetur i pajetë mengjesin e sotëm  në hyrjen nr.2 të portit të durrësit. Ende nuk dihet identiteti dhe mosha, policia në vendngjarje. Related

Një rrëfim interesant për kohën e rinisë dhe peripecitë të cilat ndeshte gjatë kësaj pune…
42 familje Pogradecare rrezikojnë të dëbohen nga banesat që disponojnë.
“Kujt ti trokas, kujt t’i them, kujt t’i ankohem?! Ju lutem shumë, ta gjej një rrugëzgjidhje dhe unë”.

Durrës një endacak është gjetur i pajetë mengjesin e sotëm  në hyrjen nr.2 të portit të durrësit.

Ende nuk dihet identiteti dhe mosha, policia në vendngjarje.

COMMENTS

WORDPRESS: 0