Dibër/ Furtunë në spital, kupola drejtuese pa shkollën përkatëse

Dibër/ Furtunë në spital, kupola drejtuese pa shkollën përkatëse

Një kontroll i befasishëm, ka nxejrrë zbuluar tërë kuadrin e spitalit rajonal të Peshkopisë. Ndaj kupolës drejtuese ka nisur procedimi penal nga struk

“Një popull jo gjithmonë mund ta vrasësh me armë ose me pushtim, pasi mund ta vrasësh edhe me ushqim”.
Ndryshon ligji i strehimit/ Ja programet sociale që përfshihen
Jack Ma/ Arma më e fortë e njerëzimit ndaj robotëve është “Ndjenja e dashurisë”

Një kontroll i befasishëm, ka nxejrrë zbuluar tërë kuadrin e spitalit rajonal të Peshkopisë. Ndaj kupolës drejtuese ka nisur procedimi penal nga strukturat kopetente. Jo pak, por 5 drejtues të lartë të spitalit, duhet të përballen me ligjin. Morën rrogë më të lartë, sesa u takonte në bazë të arsimit të kryer. Drejtoria Vendore e Policisë Dibër, referon informacionin nga Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar.

Sipas këtij të fundit, Specialistët për Hetimin e Krimit Ekonomik e Financiar filluan procedimi penal. Ky procedim është hapur për S.K., 34 vjeç, ish-Drejtor i Spitalit Rajonal Dibër,  E.S., 40 vjeç, Shef Personeli.Po ashtu, edhe për V.D., 37 vjeçe, Shefe e Financës, V.V., 55 vjeçe, Përgjegjëse e Zyrës së Kostos dhe  Z.L., 57 vjeçe, Specialiste e Pagave.Procedimi penal ndaj tyre filloi,  pasi u bë administrimi dhe analizimi i materialeve të deritanishme.  Rezulton se janë punësuar shtetasit e lartpërmendur pa përfunduar arsimin përkatës. Dhe kanë përfituar pagë më të lartë se niveli i arsimit. Materialet proceduriale do t’i kalojnë Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Dibër. Këto, për veprat penale “Shpërdorim detyre” dhe “Vjedhje duke shpërdoruar detyrën”.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0