Dhuna në Gaza, Festimi i Ambasadës në Jerusalem…

Dhuna në Gaza, Festimi i Ambasadës në Jerusalem…

Skenat ishin pothuajse 40 milje larg: Në Gaza, një panoramë kaotike e tymit, duke ikur nga shifrat dhe gaz lotsjellës në ditën më vdekjeprurëse që

Vendimi i Kolegjit  rrëzon TVSH-në nga zero: Profesionet e lira, paguan TVSH kush ka xhirro mbi 5 mln lekë
Studimi, një në 4 fëmijë ka provuar alkoolin dhe cigaren…
Rrëfimi i nje qytetari se si përmes mbështetjes dhe ndihmës ligjore fitoi të drejtën e tij.

Skenat ishin pothuajse 40 milje larg:

Në Gaza, një panoramë kaotike e tymit, duke ikur nga shifrat dhe gaz lotsjellës në ditën më vdekjeprurëse që nga protesta masive në gardhin kufitar me Izraelin; në Jeruzalem, Ivanka Trump dhe zyrtarë të tjerë amerikanë duke festuar zhvendosjen zyrtare të Presidentit Trump të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara nga Tel Avivi.

 

 

 

 

 

GAZA

Ushtarët dhe snajperët izraelitë kanë përdorur baraka të gazit lotsjellës, si dhe  armë zjarri për t’i mbajtur protestuesit larg hyrjes  në territorin izraelit. Nga e hëna vonë, 58 palestinezë, duke përfshirë disa adoleshentë, ishin të vdekur dhe më shumë se 1,350 u plagosën me armë zjarri, tha Ministria e Shëndetësisë.Ushtria izraelite tha se disa turma po mbillnin dhe  hidhnin eksplozivë në Izrael.

JERUZALEM

Zyrtarët amerikanë dhe izraelitë festuan lëvizjen e Presidentit Trump të ambasadës në Jeruzalem. Jared Kushner, dhuna e z. Trump, thirri një rezolutë për brezat e konfliktit. “Kur ka paqe në këtë rajon, do të kthehemi në këtë ditë dhe do të kujtojmë se udhëtimi për në paqe nisi me një Amerikë të fortë që njeh të vërtetën,” tha ai.

COMMENTS

WORDPRESS: 0