Çfarë ju dorëzua bashkë me postin e kryetarit Gledianit ?!!!

Çfarë ju dorëzua bashkë me postin e kryetarit Gledianit ?!!!

Sot, u ligjërua Këshilli Bashkiak Elbasan si dhe mori mandatin e kryetarit të bashkisë Elbasan z. Gledian Llatja. Ashtu siç e do dhe protokolli që

Doktorantët të papunë në Shqipëri, dalin shifrat alarmante
Antonio Fiore ka lënë Italinë dhe prej disa ditësh po patrullon në Vlorë së bashku me kolegët shqiptarë, për t’i ardhur në ndihmë pushuesve të shumtë nga vendi i tij.
68 vjeçari i cili edhe pse jeton në kushte të papërshtatshme, sjell vetëm pastërti në lagje.

Sot, u ligjërua Këshilli Bashkiak Elbasan si dhe mori mandatin e kryetarit të bashkisë Elbasan z. Gledian Llatja.

Ashtu siç e do dhe protokolli që shiriti dhe posti z. Llatja, iu dha nga ish-kryetari bashkisë z. Qazim Sejdini. Ceremoni aq sa solemne, por dhe me përgjegjësi të madhe ligjore dhe morale për kryetarin e ri.

Referuar auditit të KLSH-së, me vendim Nr.205, datë 17.12.2018 “Për auditimin e përputhshmërisë së ushtruar në bashkinë Elbasan”, për periudhën prej 01.01.2016 deri më 30.09.2018, ka gjetur që gjendja e faturave të pa likuiduara ndaj të tretëve deri më datë 30.09.2018 është në vlerën 176,106,951 lek të reja.

Kjo shumë përfshin detyrimet e ish-komunave si dhe detyrime të Bashkisë Elbasan. Rekomandimi i KLSH-së, ka qenë marrja e masave të menjëhershme për pagesën e faturave të pa likuiduara. Shpresojmë që këto fatura të jenë shlyer ose në rast të kundërt i bie që z. Llatja, bashkë me postin ka marrë dhe këtë borxh të akumuluar ndër vite.

COMMENTS

WORDPRESS: 0