Category: TE ZGJEDHURA

1 2 3 92 10 / 917 POSTS
Ligji i ri, bizneset të punësojnë persona me aftësi ndryshe

Ligji i ri, bizneset të punësojnë persona me aftësi ndryshe

Ligji i për nxitjen e Punësimit, i cili ka hyrë në fuqi së fundmi ka lehtësuar procedurat e biznesit për deklarimin e burimeve njerëzorë në zyrat e pu ...
Durrës Kallm, mungesa e infrastrukturës largon pushuesit

Durrës Kallm, mungesa e infrastrukturës largon pushuesit

Nëse sot do të flisnim për një plazh të virgjër në Durrës ,pa dyshim që një ndër të paktët që ka mbetur është plazhi i Kallmit . Rrethuar nga kodrina ...
Korçë: Prindërit e fëmijëve me autizëm kërkojnë kabinet dentar

Korçë: Prindërit e fëmijëve me autizëm kërkojnë kabinet dentar

Ka një rritje shumë të madhe të numrit të fëmijëve që janë diagnostikuar me çrregullime të spektrumit të autizmit, konfirmojnë mjekët që japin shërbim ...
Hotolishti: Fshati në gjysmë errësirë

Hotolishti: Fshati në gjysmë errësirë

Hotolishti është një nga fshatrat më të varfra në rrethin e Librazhdit . Banorët e këtij fshati vazhdojnë të kenë ende  probleme sociale . Perveç emig ...
‘Çmenduri’ në Golem, 20 Euro shezlongu

‘Çmenduri’ në Golem, 20 Euro shezlongu

Ndërsa sezoni turistik veror është në nisje të vet pas kohës së paqëndrueshme deri para 1 jave, si duket pushuesit duhet të maten mirë kur të shkojnë ...
Kush do kujdeset për shëndetin e shqiptarëve, mjekët emigrojnë në Gjermani!

Kush do kujdeset për shëndetin e shqiptarëve, mjekët emigrojnë në Gjermani!

Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia e Veriut po përballen me largimin e mjekëve në drejtim të vendeve të Bashkimit Europian. Pagat e ulëta janë arsyeja ...
Pas tërmetit, banorët e Floqit i “pjekin” në çadrat e ushtrisë

Pas tërmetit, banorët e Floqit i “pjekin” në çadrat e ushtrisë

I nxehti ka detyruar banorët e Floqit të braktisin çadrat ku janë strehuar dhe gjatë ditës qëndrojnë në ambientet e shkollës. Ata kthehen në çadra vet ...
Elbasan/ Nëna trondit me rrëfimin e saj: “Më iku djali e askush nuk mban përgjegjësi. Mi kanë marrë zemrën…”

Elbasan/ Nëna trondit me rrëfimin e saj: “Më iku djali e askush nuk mban përgjegjësi. Mi kanë marrë zemrën…”

Pasi blen një tufë me lule, këmbët e çojnë drejt varrit të të birit, Spartakut. Mbushen dy vjet nga humbja e djalit. Dy vjet më parë, Spartak Mazhi ...
Zëmblak, ish pallati i kulturës i shkatërruar: Rrezikohet edhe qendra shëndetësore

Zëmblak, ish pallati i kulturës i shkatërruar: Rrezikohet edhe qendra shëndetësore

Ish pallati i kulturës në fshatin Zëmbl ak të bashkisë së Maliqi është kthyer sot në një ngrehinë të shkatërruar dhe në rrezik shembjeje. Kjo godinë q ...
Eurostat: Shqiptarët normën më të ulët të të mësuarit gjatë jetës

Eurostat: Shqiptarët normën më të ulët të të mësuarit gjatë jetës

Më pak se 1% e shqiptarëve vendosin të angazhohen për të thelluar njohuritë e tyre pas shkollës. Sipas të dhënave të INSTAT, rreth 0.9% e shqiptarëve ...
1 2 3 92 10 / 917 POSTS