Category: OPINION/ANALIZË

1 39 40 41408 / 408 POSTS
Diskutimi mbi zgjidhjen e problematikes se strehimit ne Elbasan .

Diskutimi mbi zgjidhjen e problematikes se strehimit ne Elbasan .

Diskutimi mbi zgjidhjen e problematikes se strehimit ne Elbasan . ...
Përmbledhje e problemeve në 6 minuta fjalim.

Përmbledhje e problemeve në 6 minuta fjalim.

Përmbledhje e problemeve në 6 minuta fjalim. Takimi mbi "Vendimet e Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, a zbatohen nga Institucionet të cilat ...
Ja kush nuk kualifikohen për legalizim.

Ja kush nuk kualifikohen për legalizim.

Nis procesi i dhënieve të lejeve të ndërtimit, ja kategoritë që përfitojnë. Vendimi për miratimin e Planeve të Përgjithshme Vendore, publikuar më 28 M ...
Ja kush nuk kualifikohen për legalizim.

Ja kush nuk kualifikohen për legalizim.

Nis procesi i dhënieve të lejeve të ndërtimit, ja kategoritë që përfitojnë. Vendimi për miratimin e Planeve të Përgjithshme Vendore, publikuar më 28 M ...
8 Prill, Dita Nderkombetare e Romeve!

8 Prill, Dita Nderkombetare e Romeve!

Gjate aktivitetit te sotem ku aktivistet e LRER -se prezantuan dokumentarin "Kuadrate Bardhe e Zi", nje galeri fotosh si dhe percollen mesazhe institu ...
E refuzuar  punë pas pune, Kjo pjekse me sindromen Down hapi dyqanin e saj në vendin ku jeton.

E refuzuar punë pas pune, Kjo pjekse me sindromen Down hapi dyqanin e saj në vendin ku jeton.

"Asnjëherë mos hiqni dorë dhe mos i lini njerëzit të jenë të trishtuar ose të ndjehen të refuzuar. Qëndroni të motivuar që të ndjekin ëndrrat e tu ...
Edukimi – themeli i civilizimit të shoqërisë

Edukimi – themeli i civilizimit të shoqërisë

Edukimi - shkollor, jashtëshkollor dhe ai shkollor jo i detyruar - është pa diskutim rruga më efektive për të formuar vlera, qëndrime, sjellje e zhdë ...
“Ligji i faljeve”: Nuk zgjidh shkakun nga buron borxhi i bizneseve

“Ligji i faljeve”: Nuk zgjidh shkakun nga buron borxhi i bizneseve

  Bizneset nuk do të arrijnë ti paguajnë shtetit borxhet e akumuluara në vite edhe pas nisjes së zbatimit të ligjit të faljes fiskale. Një konst ...
1 39 40 41408 / 408 POSTS