Category: OPINION/ANALIZË

1 2 3 4 44 20 / 437 POSTS
Në 800 gazetarë të pyetur 17% e të cilëve nuk kanë kontratë pune, 31% në mediat jashtë Tirane dhe 9% e tyre kanë vonesa në marrjen e pagës.

Në 800 gazetarë të pyetur 17% e të cilëve nuk kanë kontratë pune, 31% në mediat jashtë Tirane dhe 9% e tyre kanë vonesa në marrjen e pagës.

Një sondazh i publikuar nga Instituti për Kërkime dhe Alternativa Zhvillimi, publikuar nga VOA… Në 800 gazetarë të pyetur 17% e të cilëve nuk kanë ...
Çështja e punësimit në Elbasan vazhdon të mbetet një nga fenomenet më shqetësuese të banorëve të këtij qyteti.

Çështja e punësimit në Elbasan vazhdon të mbetet një nga fenomenet më shqetësuese të banorëve të këtij qyteti.

Edhe pse qarku Elbasan renditet i treti në vend për nga numri i lartë i të papunëve, duket se shanset për ta zbritur këtë shifër janë ende shumë të vo ...
102 milionë dollarë  nga taksapaguesit shqiptarë, për të larguarit padrejtësisht nga puna, dyfishi i ndihmës vjetore që qeveria ka akorduar për të varfërit.

102 milionë dollarë nga taksapaguesit shqiptarë, për të larguarit padrejtësisht nga puna, dyfishi i ndihmës vjetore që qeveria ka akorduar për të varfërit.

Rotacionet politike, ndryshimet e titullarëve të institucioneve shpesh shoqërohen edhe me ndryshimin e punonjësve.  Ata që e paguajnë faturën e të lar ...
Shqiptarët që duan të ikin nga vendi, çdo muaj kemi rritje të frikshme të numrit të të larguarve.

Shqiptarët që duan të ikin nga vendi, çdo muaj kemi rritje të frikshme të numrit të të larguarve.

Qytetarët shqiptarë renditen të 4-t në listën me 152 shtete për largimin nga vendi ku jetojnë. Të pyetur në lidhje me këtë çështje, 60% e tyre duan të ...
Portali i mësuesve, ja sa janë punësuar për vitin 2019

Portali i mësuesve, ja sa janë punësuar për vitin 2019

Skema e vlerësimit të mësuesve më qëllim punësimin e tyre ka pësuar sërish ndryshime. Ndërhyrjet në udhëzim kanë të bëjnë me rëndësinë e treguesve të ...
Ngjarja në Berat, flet babai i djalit: Familjarët e vajzës nuk donin sepse…

Ngjarja në Berat, flet babai i djalit: Familjarët e vajzës nuk donin sepse…

Opinioni publik është tronditur sërish nga ngjarja e ndodhur para pak ditëve në Berat, ku 16-vjeçarja Adela Caci i dha fund jetës duke u vetëhelmuar. ...

Këta po na vrasin!

Bisedova me një mjek sot, i cili më tha se shkaku kryesor i rritjes së sëmundjeve kancerogjene janë ilaçet (përdorimi pa kriter që bëhet si nga vetë n ...
“Morëm një karrocë me nje “Jevg”  i ngarkuam tubat dhe e ndoqëm karrocën.. Gjuha e urrejtjes “godet” sërish

“Morëm një karrocë me nje “Jevg” i ngarkuam tubat dhe e ndoqëm karrocën.. Gjuha e urrejtjes “godet” sërish

    Është kthyer tashmë “klishe” përdorimi i gjuhës së urretjes në media, e kësaj here trokiti pikërisht në emisionin “Opinion”. M ...
Vajza e vogël rome i drejtohet Erion Veliaj

Vajza e vogël rome i drejtohet Erion Veliaj

Përshendetje zoti lali Eri me mban mend në janar 31.01.2018 jam Arselinda Muharemi nga komuniteti romë kemi mbjell bashkë dy pemë mimoza nga klasa e 4 ...
1 2 3 4 44 20 / 437 POSTS